Empties #5

Monday, September 05, 2016

Dobar dan želim!

 Potrošeni proizvodi se gomilaju a ja nikako da objavim šta sam to sve potrošila tokom proleća! Zato brzo idemo na Empties, peti po redu! 
Still pakovanje za kosu, arganovo ulje za kosu
Still pakovanje, Keragan arganovo ulje za kosu

Still Popart pakovanje za suvu i oštećenu kosu, med i mleko. Stilova pakovanja, posebno iz  HairFood kolekcije, često koristim. Pristupačna cena, velika mililitraža i solidan učinak. Ovo pakovanje sadrži ulje ricinusa i ulje suncokreta, hrani kosu i omekšava je. Količina: 500ml a cena negde oko 200rsd

Keragan arganovo ulje za kosu. Nakon čuvenog i voljenog ulja Macadamije iz Alexandra, htela sam da probam i neko drugo ulje, a kako je arganovo korisno za negu kose (kao i negu lica) odlučila sam se upravo za to. U arganovom ulju nalazi se vitamin E, kao i nezasićene omega 3 i 9 masne kiseline. Stavljala sam ga isključivo na krajeve – ne masti kosu ali kosa ne bude toliko svilenkasta kao kod upotrebe ulja makadamije istoimenog brenda. Količina: 50.2ml, a cena 860,00rsd.

Afrodita kremasti gel, Avon svetlucavi losion za telo
Afrodita kremasti gel, Avon svetlucavi losion za telo

Afrodita kremasti gel za tuširanje, narandža. O celoj kolekciji kremastih gelova pisala sam ovde. Trošim ih jednog po jednog, sada to beše divan miris narandže :)
 
Avon Naturals svetlucavi losion za telo, topli začin i vanila. I o Avonovim svetlucavim losionima pisala sam ovde, obožavam ih! 

ebelin tuferi
Cleanic i Ebelin tuferi
Cleanic pamučni tuferi za uklanjanje šminke nisu mi se dopali jer su previše grubi za moj ukus, pa se sam zato vratila proverenim Ebelinovim tuferima, nemam naviku da ih sačuvam za slikanje, čudo da sam ovaj put sačuvala i jedne i druge :D.

L'oreal Nutri gold uljana krema, Bioten maramice
Loreal Nutri gold krema, Bioten vlažne maramice

L'oreal Extraordinary Nutri gold uljana krema za lice. Recenziju iste, kao i Nutri gold ulja za lice možete pročitati klikom na ovaj link, sve mi se čini da ću ove zime ponovo kupiti kremu :).

Bioten Skin Moisture maramice za čišćenje suve i osetljive kože. Ove maramice sam greškom uzela jer su one za kombinovanu kožu bile razgrabljene. Sasvim su okej, koristila sam ih za brisanje swatcheva i lica (ne očiju). Količina: 20kom. Cena: na tadašnjem sniženju 140,00rsd.

Sephora maska za ruke, Avon krema za stopala
Sephora maska za ruke, Avon krema za stopala

Sephora maska za ruke u rukavicama, avokado. O ovoj masci pisala sam ovde, sigurno ću je ponovo uzeti :)
 
Avon Foot works hidratantna krema za stopala, ulje pečenog makadamija oraha. Želim ovakav parfem! :D Lagana, brzo upijajuća kremica saaavršenog mirisa pečene makadamije. Količina: 75ml (sporo se troši, imam osećaj da mi je trajala godinama), cena u tadašnjem katalogu oko 200rsd.


Freeman glinena maska za lice, Avon kafa piling za telo
Freeman glinena maska za lice, Avon kafa piling za telo

Freeman glinena maska za lice, avokado. Namenjena je normalnoj i kombinovanoj koži i smatram da predstavlja odličan izbor! Nikako da poručim full-size pakovanje. Recenzija klik ovde.

Avon Planet Spa Fantastically Firming piling za telo, ekstrakt kolumbijske kafe. Da me neko pita koji piling bih volela da koristim celog života, definitivno bih se odlučila za ovaj :) O kolekciji Planet Spa pilinga pisala sam ovde.


Byphasse micelarna, Balea pena i Bioten dvofazni skidač šminke
Byphasse micelarna, Balea pena i Bioten dvofazni skidač šminke

Byphasse micelarna voda. Jedan od Byphasse proizvoda koji mnogo volim, više utisaka možete pročitati u recenziji – klik ovde.

Balea pena za čišćenje lica. Nije mi se nešto posebno dopala, u odnosu na Avonovu i L'orealovu pena nekako automatski splasne čim se stavi na lice. Količina: 150ml, cena: oko 300rsd.

Bioten dvofazni skidač šminke oko očiju. Odlično me je poslužio, njegova recenzija jeste ovde.


Sabi puter za telo, Balea roll on
Sabi puter za telo, Balea roll on
Sabi puter za telo, badem i šea puter. Putere za telo naprosto obožavam! Više o ovom Sabi puteru koji sam probala, možete pročitati u recenziji PurityBox kutije, u kojoj sam ga i dobila – klik ovde.

Balea Senstive roll on dezodorans, aloe vera. Uzela sam ovaj rolon jer je namenjen osetljivoj koži a područje ispod pazuha umem nekad da iziritiram. Ipak je previše blag za moj ukus, nećemo se više družiti. Količina: 50ml, cena: oko 200rsd.



SKIZZ balzam, Balea urea balzam za usne
SKIZZ balzam, Balea urea balzam za usne
Skizz balzam za usne, šea puter i neven. Balzam za usne domaće proizvodnje, neodoljivo miriše na narandžu i prosto mami da se nanese. Kada sam potrošila pola pakovanja, dodala sam mrvicu kokosovog ulja i još ga razblažila jer mi se činilo kao da se sadrži male grudvice. Količina: 10gr,  cena:179,00rsd

Balea balzam za usne, urea. Šta reći za Baleinu kolekciju proizvoda koji sadrže ureu? Sve pohvale! Fantastičan balzam, izuzetno kremast i negujući. Količina: 10ml, cena: oko 200rsd.


Essence I love extreme maskara, Nyx gel za obrve
Essence maskara, Nyx gel za obrve

Essence I love extreme! maskara za volumen. Najomiljenija Essencova maskara a jedna i od mojih favorita generalno. Ima ogromnu četkicu, pravi odličan volumen kao i dužinu trepavica, malo se preslikava ispod očiju ali za cenu od oko 350rsd ne mogu to da zamerim. Količina: 12ml.
Nyx vodootporni gel za obrve, 02 čokolada. Proizvod koji me je spasio muka sa crtanjem obrva, nezamenljiv je! Recenzija – klik ovde.

Nyx paleta za konturisanje i hajlajt, nijansa 03 Cream. Imala sam nezgodu pa mi se paleta polomila, sve boje su sva sreća ostale netaknute osim ove banana boje koja je na sreću u nesreći svakako bila pri kraju. I to ne samo zato što sam je koristila svakodnevno, već što se najviše trusi. Do sledećeg Empties posta verovatno ću potrošiti još dve nijanse hajlajtera, ovu paletu stalno koristim :) Recenzija palete dostupna je na ovom linku.

Empties, potroseni proizvodi
IIii ovom smeću došao je kraj :D Uživam da čitam i pišem postove o potrošenim proizvodima jer su dobar pokazatelj šta nam godi, a šta ne. Nakuplja mi se gomila koju sam potrošila tokom leta tako da će uskoro pasti i Empties #6 :) Šta ću kad volim da se mackam, a pogotovo obraćam pažnju na rok trajanja proizvoda. 
Imamo li neke zajedničke proizvode? :)
Hvala na čitanju i svako dobro!

You Might Also Like

8 comments

  1. Koristila sam Still masku i baš me iznenadila u pozitivnom smislu. Nyx gel za obrve me razočarao prije par dana kada je bilo nešto toplije nego inače, obrve su mi se doslovno istopile :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eto vidiš, a meni jedino Nyx-ov gel izdrži i bazen i kišu i sve druge aktivnosti koje uključuju vodu, bukvalno se ne pomeri s obrva. Svi smo različiti, zato je dobro čuti i drugo iskustvo, žao mi je što je tvoje negativno pogotovo što je Nyx-ov gel proizvod u koji se kunem, što bi se reklo :D

      Delete
  2. Od svih ovih proizvoda, a probala sam većinu, Byphasse micelarna voda je nešto najbolje što sam ikad otkrila! :)
    Blog ti je divan i presladak!
    http://sminkasticno.blogspot.ba/

    ReplyDelete
  3. Probala taj Nyx gel od drugarice ja ne znam otprilike razredjivacem lakova za nokte bi trebalo da se skida kako stoji :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha joooj da, baš je postojan haos :D Micelarne ili mleka za skidanje šminke ga teže skidaju, ja koristim ili ulje, dvofazne odstranjivače šminke ili Garnierovu dvofaznu micelarnu :)

      Delete
  4. Afroditin gel sa mirisom narandze sam koristila i predivan je, on mi je definitivno favorit iz te kolekcije. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni se pistaći najviše sviđa jer retko nađem proizvode sa tim mirisom! :)

      Delete

Next

Part of the next blogger network